Türkiye Gençlik Birliği (TGB) tarafından çok güzel ve takdir edilecek bir eylem gerçekleştirildi. Tüm Türkiye genelinde ve Zonguldak’ta Türkiye Gençlik birliği üyeleri, şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundular, PKK lanetlediler ve onun mecliste ki siyasi uzantısı HDP’nin kapatılması çağrısında bulundular.
Yoğun ve şiddetli kar yağışı ve dona rağmen gençler yinede basın açıklamasını gerçekleştirdiler.
Madenci Anıtı’nda TGB Zonguldak İl Başkanı Umut Ergin’in açıklamasından gençler şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular ve artından istiklal marşını okudular.
Daha sonra da Vatan Partisi İl Başkanı Gökhan Yılmaz ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’da aynı şekilde terörü kınadı, PKK’ya tepki gösterdi ve HDP’nin kapatılması, idam cezasının yürürlüğe girmesi gerektiğini ifade ettiler.
Düzenlene basın açıklaması takdire şayandı.
Gara’da kahraman Türk silahlı kuvvetlerimizin düzenlediği operasyon ile PKK’ya çok büyük bir darbe vuruldu. 3 şehidimiz vardı ancak PKK’nın elinde daha önceden esir bulunan 13 Türk vatandaşımız hunlarca ve haince katledildi. Bu PKK’nın gerçek yüzünü bir kez daha dünyaya ispatladı. Türkiye Gençlik Birliği ülke genelinde ve Zonguldak’ta aynı anda basın açıklaması yaparak PKK’yı kınadılar, terörü lanetlediler, HDP’nin kapatılmasını istediler.
TGB’yi bu duyarlılığından dolayı kutluyorum
Keşke Zonguldak’ta TBG gibi diğer sto’lar da bunu yapabilselerdi.


**

HDP DERHAL KAPATILMALI
Tüm bu yaşananlara karşın halen daha HDP’nin kapatılması için daha ne bekleniyor ki.
Hain terör örgütü PKK’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ki siyasi uzantısı olan HDP’nin varlığı ülkemize büyük bir eziyettir.
Derhal kapatılmalı ve HDP milletvekillerin ise milletvekilleri derhal iptal edilmelidir. Mecliste HDP’ye sahip çıkanlara ise yazıklar olsun.


**

GARA’DAN SONRA HEDEF KANDİL

Türkiye son yılarda teröre karşı verdiği olağanüstü mücadeleyle adeta destan yasıyor.
Ülkemiz  sınırları içinde barınamayan, eylem yapamayan PKK, artık komşu ülke sınırlarında da barınamayacak.
Türkiye Gara operasyonu ile birlikte bu kararlılığı bir kez daha göstermiştir.
Sırada PKK’nın yuvası olan Kandil var
Kandil’i de darmadağın edeceğiz evelallah

Bu vesile Irak’ın kuzeyinde Gara’da Pençe-Kartal 2 harekât bölgesinde hain terör örgütü PKK’nın alçakça şehit ettiği masum vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. 
Milletimizin başı sağ olsun.


**

GEÇMİŞ OLSUN..
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Denetim Kurulu üyesi ve Yeni Zonguldak Gazetesi yazı İşleri Müdürü Özcan Çelik geçirdiği görünmez bir kaza sonrası ayak bileğini kırdı.
Atatürk Devlet Hastanesi ortopedi servisi dördüncü katta tedavi altına alınan Çelik, bugün  (Çarşamba) ameliyat olacak.  
Özcan Çelik’e çok geçmiş olsun sağlık ve sıhhatler diliyorum.

** 
GÜNÜN SÖZÜ: 
Eskiler derki: 
Ağızdan çıkan kulaktan döner, kalpten çıkan kalbe girer.