Zonguldak Elektrikçiler Odası üyelerine maske dağıtıyor.
Zonguldak Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Artikar, "Zonguldak Elektrikçiler Odası olarak imkanlarımız dahilinde 3 bin adet CE belgeli 5 li paketler halinde maske yaptırdık ve üyelerimize dağıtımına başladık" dedi.

Covid 19 sürecinde oda olarak üyelerine destek olabilmek adına ellerinden geleni yaptıklarını belirten İbrahim Artikar şunları söyledi:
"Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgının şehrimizdeki etkilerinin ne kadar fazla olduğunu hep birlikte gördük. Bu etkileri azaltmak ve en az etkiyle atlatmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.
Ülkemizin salgınla mücadelede dünya ülkelerine oranla çok daha başarılı bir tablo çizdiğini görüyoruz. Bu süreçte bizlerde Oda olarak üyelerimize destek olabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Zonguldak Elektrikçiler Odası olarak imkanlarımız dahilinde 3 bin adet CE belgeli 5 li paketler halinde maske yaptırdık ve üyelerimize dağıtımına başladık. Şehrimizde kullanılması zorunlu hale getirilen maskeleri üyelerimize en hızlı şekilde ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz.
Bu gün ilk olarak 65 yaş üstü olup işyerlerini yeni açabilen üyelerimizi ziyaret ederek başlamak istedik, hergün belirli oranda üyemizi ziyaret ederek dağıtıma devam edeceğiz. Ulaşamadığımız üyelerimiz de Odamızı ziyaret ederek maskelerini alabilirler.
Üyelerimizin korona virüsten ekonomik olarak en az hasarı almalarının yanı sıra sağlıklarının her şeyden daha değerli olduğunu da hatırlatıyoruz. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte el ele vererek atlatacağız"

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi