Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Jandarma komutanı Albay Gökhan İnan ile birlikte Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Vali Çınar ve beraberindekileri kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi.

Sav, Vali Çınar’a Dernek ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

AHMET ÇINAR: KOORDİNASYONU SAĞLAMIŞ OLUYORUZ

Vali Çınar, ziyarette, “Biraz geç kalınmış iadeyi ziyaret oldu. Elimizden geldiğince öncelikle devlet dairelerini, müdürlerini, meslek örgütlerini, gazeteci örgütlerimizi geziyoruz. Ziyaret yaparken aynı zamanda meselelerde gündeme geliyor. Böylelikle koordinasyonu sağlamış oluyoruz. Ben teşekkür ediyorum güzel yüzlü ve iyi niyetli ağırlandığımızdan dolayı ve işleri güçleri rast gelsin.” dedi.

OSMAN SAV: SAYIN VALİMİZE ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKÜR EDİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav’da, “Sayın Valimiz geldiğinden beri çok yoğun bir koşuşturma içerisindedir. Bir türlü bir araya gelememiştik. Bu yoğun gündem arasında bizlere vakit ayırdı ve ziyaretimize geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir sergi düzenlemiştik ve o zaman özel davet etmiştik kendisini ama toplantısı olduğu için gelemedi ve şu anda vakit buldu ve yoğun gündem içerisinde geldi. Kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi