Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe kongresi'nin tamamlanması ile birlikte İl Kongresi gerçekleştirilecek.

CHP'nin eski İl Başkanı Hakkı Güney ise il başkanlığı adaylığı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu

"Delege isterse taşın altına elimi koymaya hazırım" diyen Hakkı Güney önemli mesajlar verdi

CHP'nin Zonguldak'ta adeta  3 yıl 8 aydır duraklama devrine girdiğini ve artık bunu aşmanın zamanı geldiğini ifade eden Hakkı Güney şunları söyledi:

"ÖRGÜT İSTERSE TABİİ Kİ ADAY OLURUM"

" ilçe kongremiz Zonguldak'ımıza partimize hayırlı olsun iyi bir ekip kuruldu.Bunu samimiyetle söyleyebilirim. Köy ve belde ayaklı, mahalle bazında olan bir ekip.  Osman başkanın da lliderliğinde ıiyi sonuçlar alacağına, iyi çalışmalar yapacağına inanıyorum.  Diğer arkadaşlarıma da partimize verdikleri emekler için teşekkür ediyorum.  Onlara da minnettarım. Onlar da Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele eden insanlar kongrede  güzel bir havada  şenlik içerisinde geçti. Kazanan  Osman Zaimoğlu arkadaşımız oldu.  Kendisine de bundan sonra başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ni  en iyi temsil hakkı yapacağına inanıyorum.  Çalışkanlığıyla da ön plana çıkacağına da inanıyorum. Eee Zonguldak'ımıza hayırlı olsun.

il başkanlığına adaylık konusunda  şimdi ben  değerli delege delege arkadaşlarımın  onların istek ve doğrultusunda  hareket ederim. Yani örgüt terbiyesi bunu gösterir. Eğer  örgüt sizi istiyorsa il başkanlığı için, belediye arkadaşlarım istiyorsa o zaman Ben il başkanlığı için adaylığımı koyarım. Taşın altına da seve seve elimi koyarım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak'ta iyi bir yerlere getirmemiz lazım. Üç senelik üç sene sekiz aylık bir duraklama dönemine girdik Bu dönemden çıkarmamız lazım. Bunu da açık ve samimi olarak söylüyorum. Ögütsel anlamda, çalışma anlamında Zonguldak'ta zayıfl kadık. Bunu bir an evvel  hızlı bir biçimde yerine getirmemiz lazım. Bizim Hedefimiz Zonguldak'ta.  belediye ve mevcut belediyeleri korumak.  akabinde de Zonguldak Belediyesi'ni tekrar Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandırmaktır. Bunun için mücadele edeceğiz. Tabii arkadaşlarımız teveccüh gösterirlerse eee bizi isterlerse biz de seve seve eee il başkanlığına adaylığımızı koyacağız. Teşekkür ederiz"
 

Kaynak: Ercan Demir