Gelişmekte olan ülkelerin tamamında “cambaza bak cambaza” uygulanır. Siz eften püften konularla meşgulken DÜNYANIN KÜRESEL GÜÇLERİ aslında neler yapmaktadır? Daha doğru soru şu olmalıdır! Aslında neler oluyor? 

   Covid-19 gibi bir virüs nasılda tüm Dünyayı etkiliyor? Yüz binlerce askerin yapacağı savaşlardan daha fazla hasar verdiğini üzülerek söyleyebiliyoruz. 

  Ülkemizin yetiştirdiği değerli hocalardan Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın bir makalesinde şöyle diyor; “ İnsan genleri üzerinde Cerrahi-Mühendislik yöntemlerini kullanarak, şahsın geleceğini iyi niyetle ! düzenlemek, şekillendirmek ve hastalıklardan arındırmak!(yerseniz) “İnsanlara uygulanacak DİJİTAL SERUMLA beyinler arası internet, hatta global beyin ağı oluşturma çalışmaları deneniyor.”  Değerli hocamız görevi gereği insanlığı uyarıyor. Makalelerini “sosyal medya hesaplarından” okuyabilirsiniz.

  Bu konuda yapılan çalışmalar çok ciddi boyutlara gelmiş durumda. Bu hafıza kontrolünü yapacak proteinin adı CRISPR-CAS 9. CAS 9 ‘un görevi “ DÜZENLİ ARALIKLARLA BÖLÜNMÜŞ, PALİNDROMİK TEKRAR KÜMELERİ” oluşturmak. 

  İyi de bize ne bundan, hem de AYASOFYAYI tam da ibadete açmışken diyebilirsiniz. 

 Zaten asıl sorun burada. Gelişmekte olan ülkelerde uygulanıyor bu serumlar ilk kez. Ve işin daha da tuhaf olanı bazı insanlar bu işlerde gönüllü oluyor sırf ailelerine biraz para kazandırabilmek için. Çaresizlik en büyük sorun. Gelişmekte olan ülke siyasetçileri bilerek isteyerek yani TAHAMMÜDEN çözmüyorlar ülkelerindeki çaresizliği ! Eğitimsiz geniş halk kitleleri de ne olup bittiğini tam anlamadan bu büyük oyunun parçası oluyor. Kendileri kobay, gelecek nesilleri ise dijital köle olmaya aday oluyor. 

  Konu çok bilimsel olduğundan bazı terimler ilk başta anlamsız gelebilir ama şöyle ifade edersem daha net anlatabilirim gibime geliyor. İnsanlara “ davranışsal tasarım” yoluyla “programlanabilir davranış” yüklenirken “sinirsel tasarım “ile “kontrol edilebilir duygu/his reaksiyonları” programlanabilecek. Her şey küçük bir çiple başlıyor. Nano partiküller; 3 boyutlu (1-100 nanometre arası değişen) gümüş bileşenden oluşan parçacıklar ile serüven başlıyor. 

   Git yemek tarifi yaz. 

Fenerbahçe bu sene kimi transfer edecek.

 Başakşehir’i kim şampiyon yapıyor. 

Ne olacak şu Bodrum’daki fiyatlar.

Alişan’ın trilyonluk jeepine ne oldu.

Bu sene SURVİVORU kim kazandı. 

   İşin mi yok milletin akılını karıştırıyorsun?