Dehşet ve ibretle izliyoruz. Ama gerçekten izliyoruz.

  Hiçbir mantıklı izah olmadan yapılanları izliyoruz.

  İzlemeye devam ediyoruz. 

  Hiç kimse yapılanlardan dolayı bir suçluluk duymuyor.

  O kadar doğal geliyor ki kimse de soru dahi sormuyor.

  Sanıyorum mutlu bir azınlık asıl şimdi var. 

  Önceleri herkes az çok bir mutluluk payı bulabiliyordu.

  Bugünlerde çoğunluk mutsuz ancak yine de soru sorulmuyor.

  Neden böyleyiz, hani eskisinden daha iyi olacaktı, şimdilerde eskiyi arar olduk. 

  Hak ettiğimiz gibi yaşıyoruz desem, herkes mi suçlu? 

   Deniyor ki “aldığım 4-5 maaşı HAYIR HASENAT İŞLERİNE harcıyorum. 

 Yakından salak görünebiliriz de uzaktan nasıl anlamış o beyefendi? O kadar mı belli ediyoruz salak olduğumuzu. Hem bu kadar akıllı ve uzak görüşlü birine 4-5 maaş az değil mi? Daha fazla yerden maaş bağlayın adam daha çok HAYIR HASENAT İŞİ YAPSIN. Kıskanmayın çalışın siz de yapın !

   Bana bağlanan İNSANLIK DIŞI emekli maaşıyla inanın ben HAYIR HASENAT işlerine FON ayıramıyorum. Şimdi o şahıs; bunca HAYIR HASENAT yaptıktan sonra CENNETE gidecek ben de Cehennem ateşinde şişte ızgara olacağım. Vay be … Ne adalet ? Sonra deniyor ki, bu iktidar döneminde ATEİST olanlarda artış var. Ülkede Müslüman kalmasına şaşmak lazım, biz ATEİST sayısı artmış diye konuşuyoruz ! 

   Arkadaş kime ne anlatıyorsun? Yüce Kitabımızın hangi suresinde yazıyor senin hikayen? Kamu malıyla “şahıslar” HAYIR HASENAT YAPAMAZ. Bu ister ballı kaymaklı maaş olsun ister kamu gücüyle ulaştığın bir gelir, hiç fark etmez. İçinde benim de payım olan parayla “ yardım/iyilik/iane” yapamazsın. Çok defalar yazdım tekrara gerek yok, bir insan aynı dönemde en fazla 2 ( İ K İ ) işte çalışabilir. Diğeri zaten FİZİKEN imkansızdır. Mantıken de imkansızdır. Hangi pencereden bakarsan bak imkansızdır. 

   Devletin kaynakları zaten halk içindir. Halk; devlet yöneticilerini, o kamu malının halk arasında hakkaniyetle dağıtılmasını sağlamak için seçerler. Yoksa “ mahkeme kadıya mülk değildir”. Görev süresince işini doğru dürüst yapar sonra da İNSANCA bir emekli maaşına bağlanırsın. Tüm hikaye bu aslında. 

   Sizler işinizi doğru dürüst yapın da halkın HAYIR ve HASENATA ihtiyacı kalmasın.