Etimle, kemiğimle nefret ediyorum!
Hani böyle bir şey duyarsınız da, yok artık, o kadar da değil dersiniz! Sonra bi bakarsınız ki o kadarmış! O kadar iğrençmiş!
 Sosyal medyada gördüm içeriği!
Anne olduğunu söyleyen yaratık, para karşılığında küçük kızının uygunsuz resim ve videolarını gönderiyor.
Yetmiyor birde isme özel, konuşturup atıyor, gerçek olduğunu kanıtlamak istercesine…
Anneye sonraya geleceğim!

Küçücük çocuk! Sizde ar, namus kalmadı mı be! Kadın mı kalmadı! Genelev mi yok! Gidin şişme bebek alın! Ah şu uluslararası insan hakları olmasa! Sizleri çiğ çiğ yemek boynumun borcu ya neyse! Dememi bekliyor olabilirsiniz fakat HAYIR!

Size yalvarıyorum küçük çocuklardan etkileniyorsanız cinsel anlamda lütfen bi psikologdan yardım alın.
Evet kulağa saçma gelebilir fakat sizlerin beyni, küçük çocukları koruyup kollama mekanizmasının çalışmasından çok cinsel obje olarak algılıyor! Normal bi insan hoş ve alımlı bi kadından etkileniyorsa, sizler de aynı duyguları çocuklardan alıyorsunuz işte… Üzgünüm ama olan bu. Normal değil!
Hastasınız!!!
Ve belki de geçmişte sizlerde tacize uğradınız! Vampir Sendromu dedikleri… Vampir tarafından ısırılırsan, vampir olursun derler… Bilemem…
Bildiğim gerçek bir hikaye ise;
Yıllar önce Paul Jones adlı bi adamın kızı kaçırılıp,  tecavüz edilip öldürülüyor. Ve anne baba başka çocuklar zarar görmesin, engellensin diye; 
-Öldürelim, asalım, keselim demek yerine, bu insanlar hasta demiş ve bunların bulunup tedavi edilmesi için kampanya başlatmışlardı.
Burada amaç, kızlarına tecavüz eden adamın neler yaşadığını, nelere maruz kaldığını, neden yaptığını anlayabilir miyizdir?… 
Bu ve bunun gibi kişilerin gizli sakladıkları arzularının, yalnız olmadığını bilmelerini sağlayarak tedaviye yeşil ışık yakmalarıdır. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
 Kendinde bu durumu tespit eden, utanmadan-sıkılmadan-ayıplanmadan-yuhalanmadan doktora gidebilmelidir. Bunu yaygınlaştırmak tek hedefleri.
Çünkü normal cinsel hayatı olan bir insanla, pedofili hastası bir insanın beyin MR’ı bile aynı sonucu vermemiştir. Tüm pedofillerin beyin MR ları ortalama aynıdır. Bunu araştıran Dr. Cantor, pedofiller için ilginç bir ortak yön daha bulmuştur. 
Sol elini ya da iki elini birden kullanan insanlarda daha fazla görüldüğü ve pedofillerin büyük ölçüde başka suçlardan hüküm giyenlere kıyasla daha kısa boylu olduğunu söylemiş.
Tabi her solak, her iki kullanan veya suçlular arasında ki kısa boylular pedofili demek değil! Bunun da altını çizeyim!
Velhasıl kelam gelelim sana!
Cehennemin, ayaklarının altında olduğu kadın!
İşte bunca hastalıklı beyin varken etrafımızda senin yaptığına ne demeli! 
Para kazanmak uğruna, çocuğunu pazarlamak nasıl bi yoksunluktur! 
Seni Allah da ıslah etmez! 
Sen iflah olmazsın! 
Gerçekten etimle kemiğimle senden nefret ettim be kadın!!!

Ayağına hep taş değsin, gözün yaş olsun sen ve senin gibi annelerin!!!  Çocuklarını altın tepside sunanların!...