Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı, geçtiğimiz Cumartesi günü Kanal Z'de tarafımdan hazırlanıp sunulan SAHNE-İ SİYASET programına katıldı.

Sayın Avcı'nın temiz bir dil ile kimseye sataşmadan, polemiklere meydan vermeden, kimseyle cebelleşmeden tüm teknik ayrıntıları ile ilimize yapılan ve yapılacak olan yatırımları hiç sekmeden, düzgün bir uslup ve herkesin anlayacağı şekilde anlatması boşuna o mevkide oturmadığının da göstergesi oldu.

Filyos Projesi ve Filyos Limanı, Zonguldak doğalgazı, Zonguldak - Filyos sahil yolu, Ereğli - Devrek karayolu, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı yatırımları, belediye çalışmaları ve daha pek çok fiziki ve sosyo-ekonomik konuda bunca detayı, rakamları, mesafeleri, süreleri, özetle tüm ayrıntıları ile tek tek akılda tutup, seri bir şekilde anlatabilmek, Sayın Avcı'nın bu işlerle ne denli haşır-neşir olduğunu da gösteriyor.

Bu programda, Muammer Avcı'nın Ak Parti İl Başkanlığına atanmakla Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından son derece isabetli bir karar verilmiş olduğu bir kez daha anlaşılmış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'ye büyük bir sadakatle bağlı, Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi temsilcisi olduğunun farkında olarak, dışardan müdahaleye, hariçten gazel okumaya, parti içinde fitne oluşturmaya izin vermeyen, sırf bu nedenle kendisini hedef haline getirmeye çalışanları muhatap kabul etmeyip, sağlam duruşundan taviz vermeyen bir il başkanı…

İçerden veya dışardan "yetkisiz " ve "ilgisiz " kişilerin Ak Parti'yi yönetmeye kalkışmasına izin vermiyor, " İl Başkanı benim, benden başka il başkanı yok, Ak Parti'yi ben yönetirim" diyor.

Ölçüleri, kriterleri liyakat ve hakkaniyet…

Sözün özeti…

Zonguldak'ta başka Ak Parti yok, Muammer Avcı dışında başka bir il başkanı da yok…

***

Muammer Avcı, bu programda milletvekili adaylığı ile ilgili ilk kez açıklama yaptı…

" Adayım" veya " değilim " demedi, kendisiyle ilgili adaylık kararını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceğini söyledi.

" Cumhurbaşkanım bana ne görev verirse, ben o görevi yaparım" dedi.

Peki, böyle bir olasılık var mı?..

Elbette var…

Muammer Avcı, Sayın Cumhurbaşkanımızın güven duyduğu ve itibar ettiği bir siyasetçi…

Dolayısı ile ilerleyen süreçte böyle bir gelişme olabilir, ya da partiyi seçimlere taşıyıp en iyi sonucu alması beklenebilir.

Muammer Avcı bu konuda iddialı konuştu, tüm teşkilatların canla başla çalıştığını, özellikle gençlik kolları tarafından her gün yeni üye kayıtları yapıldığını, 2023 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fark atarak yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğini ve Zonguldak'ta 3 milletvekilinin üzerine çıkılacağını söyledi.

Bu TV programının önemli bir özelliği de Ak Parti Genel Merkezi'nde üst düzey yöneticiler tarafından izlenmiş olması…

Program sonrasında çok üst düzey bir yöneticinin Muammer Avcı'yı arayarak teşekkür etmesi ve program videosunun Genel Merkez'de arşivleneceğini söylemesi son derece önemli...

**

Program Facebook üzerinden 848 kişi tarafından izlenmiş…

Bu sayı yeni girişlerle günden güne artabilir, ancak mesele o değil…

Kanal Z sadece facebook üzerinden izlenmiyor, Kablo TV, dijital uydu platformu, Youtube kanalı, Telekom ve benzeri çok sayıda kanaldan izleyiciye ulaşıyor.

Almanya'da NRW Star Gazetesi'nin imtiyaz sahibi ve İhlas Haber Ajansı'nın Almanya temsilcisi, değerli kardeşim Mustafa Tığlı'nın mail yolu ile tarafıma gönderdiği bir mesajı aktarmak istiyorum. 

" ……. Kanal Z yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da ilgiyle izlenmektedir.

Kanal Z yurt dışında yaşayan Zonguldaklılar'ın sesi olmuştur. Özellikle Almanya'da büyük bir Zonguldak nüfusu yer almaktadır. Kanal Z, Almanya'daki vatandaşlarımızın sorunlarını sık sık ekrana taşıyarak, gurbette onların yanında olmuştur.

Kanal Z, bizlere büyük bir güç katmakla birlikte, şehrimiz ile aramızda önemli bir köprü vazifesi görmektedir.

Kanal Z, Zonguldak için önemli bir yayın kuruluşu olarak dünyaya sesimizi duyurmaktadır."

Nokta …