Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada, milletin sofrasına, ekmeğine, aşına musallat olan fırsatçıları, hak ettikleri şekilde, sert ifadelerle eleştirdi.

Sayın Bahçeli'nin milletin hislerine tercüman olan bu sözleri, fahiş fiyat artışlarının, gün içinde defalarca yapılan etiket değişimlerinin, stokçuluk ve karaborsacılığın arka planını oluşturan gerçek nedenlerini son derece çarpıcı ifadelerle dile getirmesi, Türkiye'nin ekonomik bakımdan da nasıl bir saldırı ile karşı karşıya olduğunu açıkça gösteriyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, vatana ve millete yönelik ekonomik suikastin içinde yer alan vurguncuları, fiyat ve stok bylokçularını "rahatsız" eden bu açıklamasını ibret-i alem için yayınlıyoruz.

Devlet konuşursa, işte böyle konuşur.

"Stokçular, karaborsacılar, fırsatçılar, ekonomik bylokçular, iç ve dış ihanetin azılı failleri devreye girmişler, millete ve devlete saldırı üstüne saldırı planlayarak harekete geçmişlerdir. Oyun büyük, oyun vahşi, oyun düşmancadır. Türkiye spekülatif atakların hedefindedir. Fiyat artışlarının içinde kim varsa, vatandaşlarımızın ekmeğine, sofrasına, cüzdanındaki paraya kimler doğrudan veya dolaylı musallat olmuşlarsa analarından doğduğuna pişman edilmelidir. Anlık fiyat değişimleri, gün içinde defalarca fiyat etiketlerinde yapılan tadilatlar en ince detayına kadar ele alınmalı ve bu vahim sorunun üzerine gidilmelidir. Fiyatların yükselmesi, faiz-döviz kuru arasındaki ilişkiyle değil, vatana ve millete yönelik ekonomik suikastla bağlantılıdır. Türkiye’nin döviz piyasasıyla oynayan kimlerdir? Vurguncular kimlerdir? Yağmacıların merkezi ve milliyeti neresidir? Bunların FETÖ’yle ve emperyalist komployla bağı araştırılmakla birlikte fiyat ve stok bylokçuları da acilen deşifre edilmelidir. Çünkü mesele milli güvenlik meselesi haline dönüşmüştür. Ederi 1 dolar olan alçakların dolar üzerindeki oyunlarına teslim olacak bir Türkiye asla yoktur. Dik duruşumuzu bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir."

Sayın Bahçeli, sıradan bir siyasetçi değil…

Türk siyasetinin en önemli liderlerinden, adı ile örtüşen bir şekilde gerçek bir devlet adamı…

Onun davası " BEKA " davasıdır…

Devletimiz baki olacak, milletimiz baki olacak, vatanımız ve bayrağımız baki olacak.