Maalesef bu kadar insanın acısını üzerinde tepinecek kadar haysiyetini onurunu merhametini kaybetmiş ve insanlıktan çıkmış insanlar var. İnsan görünümlü insanlar var. Şahit olanlar bizzat anlatıyor. Orada bir çadır değil de adamın biri sopa dikmiş üstüne bir nevresim takımı atmış küçük bir soba orada bekliyor, Üstünde çaydanlık var. Spiker onu haberlerde (Devlet çadır vermiyor vatandaşlalar böyle mağdur oldu) diye gösteriyor. Halbuki o haberde gösterilen adam diyor ki (Benim çadırım ileride ailem var, ailem orada burada enkazın altında arabam var, altınlarımız var onu bekliyorum. Ben burada bekliyorum) Diyor.
Bu kadar aşağılık olunabilir mi; Arkada su dağıtılıyor burada su yok diye bağırıyorlar: Afad, madenciler enkazın üstünde çalışıyor devlet yok diyorlar. Nedir bu Allah aşkına
Devletin tüm kurumları bitti de iki tane zibidiye mi kaldı ortaklık öylemi. Sosyal Medyada ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Sosyal medya algısını görüyor musunuz nasılda başarıyorlar. Sanki devlet yokmuş ta bu iki tan zibidi yapıyor bu işleri. 5 milyar 10 milyon bulmuşlarda ne olacak ki, Topyekün bir mücadele ve yüzlerce milyar lira toplanmadı mı. Görüyor musunuz birliği ve beraberliği. Buna rağmen hala birlik ve beraberlik olamayanları da gördük. Bu deprem bize neyi gösterdi. Ne olursa olsun, hangi ortak acı, hangi ortak mutluluk olursa olsun bu kişilerle aynı noktada buluşamıyoruz.  Sen böyle bir ızdırabın böyle bir afetin üzerinde tepinip te hala bu toprağın üzerinde tepiniyorsan bu toprağın insanı değilsiniz inanın. Bu milletin acısını üzerinden siyasi rant devşirmek vicdansızlık değil de nedir. 

ASIL HEDEFLERİ DEVLETİ KÖTÜLEMEK

Başka bir beyni kıt çıkmışta. Diyanet bağış yapmış nasıl bağış yaparmış diye eleştiriyor. O bağışı Diyanet İşleri Başkanı kendisi yapmadı ki tüm Türkiye’de camilerde vatandaşlardan toplanan para 310 milyon bağışlandı. Ama biz çok iyi biliyoruz ki asıl dertleri devletin kurumlarını milletin gözünde sözde itibarsızlaştımaktır. İşte gerçek düşüncesi budur. 
Ayrıca; 
Neymiş efendim Kızılay çadır satmış Neymiş efendim vatandaş mağdur olmuş
Neymiş efendim Kızılay nasıl çadır satarmış
Yahu kardeşim
Hiç kimse çadırsız k almadı
Devletimiz tüm kurumları ile depremzedelerin en başından beri yanında oldu ve olmaya da devam ediyor.
Kıt akıllılar şimdide Kızılay üzerinden devlet i kötülemeye çalışıyorlar.
Asıl amaçları ise Kızılay üzerinden devleti karalamaktır
Bunlara kimse inanmasın
Ahbap çavuş ilişkisi içinde olanlardan ne hayır gelmiş ki şimdiye kadar

**
AK PARTİ’NİN ÇATALAĞZI’NDA TEK ŞANSI METİN ÇORAK

AK Parti'de geçtiğimiz dönem yapılan belediye seçimlerinde Çatalağzı'nda yapılan kamuoyu yoklamasında birinci çıkmasına rağmen belediye başkanı adayı gösterilmeyerek hakkı yenen ancak yine de partisine bağlılığını devam ettiren Metin Çorak, kendisi hakkında başka partiden aday olacak söylentilerine ise haklı olarak çok sert tepki gösterdi.
Metin Çorak aynı zamanda Zonguldak ilçe ve beldelerinde genel seçimlerde de faydalı olabilecek bir isim olarak dikkat çekiyor.
Çatalağzı'nın sevilen ve sayılan simalarından olan Metin Çorak, Çatalağzı halkının gönlünde taht kurmuş vaziyette. Çatalağzı halkının gönlünde taht kuran Metin Çorak herkes geri çekildiği bir yerde bir tek o kaldı. Aday enflasyonu yaşanan Çatalağzı'nda, onlarca aday adayı olan isimler kendilerini geri plana çekerken, Metin Çorak ise halkın içinde olmaya devam ediyor. 2024'te yapılacak olan Belediye seçimler öncesinde Çatalağzı kamuoyunda Metin Çorak ismi ön plana çıkmaya devam ediyor. Metin Çorak yardımseverliği ve iyilikseverliği ile tanınıyor. Çatalağzı belde Sakinleri, "Her partiden onlarca aday adayı isimler vardı Her biri seçim zamanı Aramızda dolaşıyorlardı ama şimdi hiçbiri piyasada yoklar, yanımıza dahi uğranıyorlar, halimizi hatırımız sormuyorlar, bir tek Metin Çorak hariç. Metin Çorak Çatalağzı'mızın medarı iftiharıdır. Çatalağzı'mıza hizmet etmek istiyor ve hangi Partiden aday olursa olsun kendisini destekleyeceğiz" ifadesini kullanıyorlar.
Çorak, Çatalağzı halkına sözü olan ve bu sözünü yerine getirmeye kararlı
Son söz olarak inşallah AK Parti adaylık konusunda geçmişte yaptığı hataya düşmez
Yanlış aday sebebiyle iki seçimden kaybeden AK Parti bu seçimde de kaybetmek istemiyorsa Metin Çorak’tan başka bir şansı yok diyorum ben