AKM’DE 3 FARKLI SERGİ VE KONSER SANATSEVERLERLE BULUŞACAK
Yenilenen yüzüyle halkımızın hizmetine sunulan Atatürk Kültür Merkezi’nin Etkinlik Salonu ve Sanat Sergilerinin açılışları, 31 Mayıs Çarşamba gerçekleşecek. Açılış sonrasında İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu da dinleyicilere müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor. Daha önce sergi salonları yenilenen ve sanatseverlerin beğenisini toplayan Atatürk Kültür Merkezi,  etkinlik salonundaki çalışmalarının da tamamlanmasının ardından 31 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerine kapılarını açıyor.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİ
31 Mayıs Çarşamba Saat 18.00’de gerçekleşecek 3 farklı salondaki sergi ve etkinlik salonunun açılışının ardından, saat 19.00’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu da bir konser verecek. Açılış kapsamında Mehmet Ali Özbaşakçı Salonu ve Yaman Civan Salonu’nda Meral Atsan Sanat Evi tarafından hazırlanan “7’den 70’e Karma” Resim Sergisi, Vedat Can Salonu’nda Kdz. Ereğli Geleneksel El Sanatçıları Derneği tarafından hazırlanan “Gelenekten Geleceğe” El Sanatları Karma Sergisi ve Osman Zeki Oral Salonu’nda ise Hamit Oktay Fennibay tarafından hazırlanan “Ağacın Büyüsü” isimli sanatsal ağaç tornası sergisi sanatseverler ile buluşacak.

İBB TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU GELİYOR
Açılışlar sonrasında ise Şef Gökhan Karcebaş yönetimindeki İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu da sevilen nağmeleri seslendireceği harika bir Türk Sanat Müziği konseri verecek. Atatürk Kültür Merkezinde yer alan sergiler,  31 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Tüm halkımız davetlidir.

ETKİNLİK PROGRAMI

SERGİLER:
Tarih: 31 Mayıs 2023 Çarşamba, Saat: 18.00
- 7’den 70’e Karma Resim Sergisi - Meral Atsan Sanat Evi
Yer: Mehmet Ali Özbaşakçı Salonu ve Yaman Civan Salonu, AKM

- Gelenekten Geleceğe El Sanatları Karma Sergisi
- Kdz.Ereğli Geleneksel El Sanatçıları Derneği
Yer: Vedat Can Salonu, AKM

- Ağacın Büyüsü Sergisi - Hamit Oktay Fennibay
Yer: Osman Zeki Oral Salonu, AKM

KONSER:
Tarih: 31 Mayıs 2023 Çarşamba, Saat: 19.00
- İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu, Şef: Gökhan Karcebaş
Yer: AKM