Zonguldak Fener Anadolu Lisesi’nin  Görsel Sanatlar Bölümü öğrencileri tarafından yıl sonu resim sergisi açıldı. Devlet Güzel Sanatlar galerisinde düzenlenen resim sergisinin açılışını İl Kültür ve Turizm müdürü Taner Dursun gerçekleştirdi..
Okul Müdürü Remzi Karakaya;
"Fener And.Lisesi görsel sanatlar bölümünün resim sergisini bugün açıyoruz. Öğrencilerimiz çalıştılar yağlı boya çalışmaları var değişik dallarda resim çalışmaları var. Görsel Sanatlar bölümü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun da yaptığı konuşmada sergide emeği geçen okul müdürü öğretmen ve öğrencileri kutladı. Dursun;
"Zonguldak'ta bu tür faaliyetlerin olması sevindirici. Öğrencilerinizin ve öğretmenlerimizin emeklerini göstermesi açısından anlam ifade ediyor." dedi.
Ve serginin açılış kurdelesini kesmesinin ardından Kültür ve Turizm müdürü Taner Dursun sergiyi inceledi eserler hakkında okul müdürü ve resim öğretmenlerinden bilgi aldı.
Sergide Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenleri, Arzu Dökmen ve Yasemin Özdemir nezaretinde öğrenciler tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılında hazırlanan resim eserleri yer aldı.
Resim sergisi 3 gün açık kalacak.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz