Ak Parti'den sağlam liste

Ak Parti Zonguldak milletvekili adayları açıklandı…

Ak Parti Zonguldak milletvekili adayları listesinde İl Başkanı Muammer Avcı "birinci" sırada yer aldı.

Sayın Avcı'nın  milletvekili adaylığı konusunda öteden beri söylediği bir söz vardı…

Bunu ilk kez Kanal Z ekranlarında tarafımdan hazırlanıp sunulan SAHNE-İ SİYASET programında bizim sorumuz üzerine açıklamıştı.

Kısa ve öz bir yanıt…

" Ben, Sayın Cumhurbaşkanım nerede olmamı isterse orada olurum"

Biz bunu defaatle söyledik, Muammer Avcı, Sayın Cumhurbaşkanımızın itibar ettiği, güven duyduğu bir siyasetçi…

Dolayısı ile, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muammer Avcı'yı, TBMM'de Ak Parti sıralarında görmek istedi, sonuç böyle gerçekleşti.

Muammer Avcı'nın, Ak Parti İl Başkanı olması Zonguldak için şanstı, şimdi milletvekili adayı olmasını daha büyük bir şans olarak değerlendirmek gerekiyor.

***

Ak Parti'nin milletvekili aday listesinde yer alan ikinci önemli isim Av. Saffet Bozkurt…

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan Saffet Bozkurt, Ereğli'de Ak Parti'ye büyük oy potansiyeli sağlayacak bir siyasetçi…

İlçe başkanlığı yaptığı yaklaşık 2 yıllık süre içinde, yıllardır gerçekleştirilemeyen altyapı hizmetlerini kısa sürede gerçekleştirip, çok sayıda kamu binasının da inşa edilmesini sağlayan, Ereğli'de köylüsünden kentlisine herkes tarafından itibar görüp,  destek verilen önemli bir siyasetçi…

Aday adaylığı sürecinde parti içi çekişmelerden kaynaklanan nedenlerle Sayın Bozkurt'a yönelik öyle yapratma kamyanyaları baştatıldı ki, sadece " Hiroşima'ya atom bombasını Saffet Bozkurt attı" demedikleri kaldı.

Neyse ki, böyle sırf siyasi rekabet nedeniyle yapılan saldırı ve sataşmalar Ak Parti Genel Merkezi'nde kabul görmüyor, Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan lafa değil, icraata bakıyor.

Muammer Avcı ve Saffet Bozkurt'un adaylıkları Ak Parti'ye büyük ivme kazandırıp, seçim sonuçlarına yüksek oy oranı ile yansıyacaktır.

14 Mayıs'ta bunu hep birlikte görmek mümkün olacak.

Erhan ÇAKMAK